Bugs - Page 12 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Site > Forum Problems

Forum Problems If there is a forum related problem please leave a message here so an Admin will see it.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 25th August 2009, 05:11 PM   #111
Warp Engineer
On Holiday
 
AudioFreak's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Queensland, Australia
Jean-Charles,

Most likely, your browser privacy settings are rejecting our cookies. Please check that your browser will accept our cookies and then you should no longer get forgotten.
__________________
- Dan
  Reply With Quote
Old 25th August 2009, 05:12 PM   #112
Warp Engineer
On Holiday
 
AudioFreak's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Queensland, Australia
The old wiki is now available read-only at www.diyaudio.com/oldwiki/ the new wiki will be coming online later in the week.
__________________
- Dan
  Reply With Quote
Old 25th August 2009, 05:34 PM   #113
Warp Engineer
On Holiday
 
AudioFreak's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Queensland, Australia
Quote:
Originally Posted by ostripper View Post
....Also, why does a child window require a additional login ? (upload window for attachments)....
Check that your browser is allowing our cookie. If your privacy settings are blocking our cookies, you could get problems such as this
__________________
- Dan
  Reply With Quote
Old 25th August 2009, 06:13 PM   #114
Warp Engineer
On Holiday
 
AudioFreak's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Queensland, Australia
There's now a link in the navbar at the top of every page for donations.
__________________
- Dan
  Reply With Quote
Old 25th August 2009, 09:19 PM   #115
Ryssen is offline Ryssen  Sweden
diyAudio Member
 
Ryssen's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Sweden--> Here
Why did you remove the option to see what other members are reading a forum?
__________________
Regards Åke
  Reply With Quote
Old 25th August 2009, 10:00 PM   #116
diyAudio Member
 
staggerlee's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Home of the Three-Way
Quote:
Originally Posted by Ryssen View Post
Why did you remove the option to see what other members are reading a forum?
if you scroll down below "quick reply"...

"Currently Active Users Viewing This Thread"
  Reply With Quote
Old 25th August 2009, 10:19 PM   #117
Ryssen is offline Ryssen  Sweden
diyAudio Member
 
Ryssen's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Sweden--> Here
Oh,that´s where it was..
__________________
Regards Åke
  Reply With Quote
Old 26th August 2009, 02:02 AM   #118
diyAudio Member
 
Join Date: Oct 2004
Location: Ste-Agathe des Monts
Quote:
Originally Posted by AudioFreak View Post
Jean-Charles,

Most likely, your browser privacy settings are rejecting our cookies. Please check that your browser will accept our cookies and then you should no longer get forgotten.
Hi AudioFreak. I changed the settings with my cookies as you suggested and it seems to work fine now. Many thanks for the help.
Jean-Charles
  Reply With Quote
Old 26th August 2009, 06:47 AM   #119
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: Victoria, BC
Default New posts?

How do I view the 'New Posts' since my last visit?
I thought there was such a choice in the 'Menu Bar' at the top of the forums page yesterday, but now can't find it anywhere...
Thanks
John
  Reply With Quote
Old 26th August 2009, 06:56 AM   #120
diyAudio Member
 
Geek's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Quote:
Originally Posted by VictoriaGuy View Post
How do I view the 'New Posts' since my last visit?
I thought there was such a choice in the 'Menu Bar' at the top of the forums page yesterday, but now can't find it anywhere...
Thanks
John
Quick Links --> Today's Posts
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
X-Fi bugs? I have solution trodas Parts 14 19th August 2008 09:03 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 06:45 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2