Go Back   Home > Forums > >
Home Forums Rules Articles diyAudio Store Blogs Gallery Wiki Register Donations FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Forum Problems If there is a forum related problem please leave a message here so an Admin will see it.

Strange message when using back button
Strange message when using back button
Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 30th April 2003, 07:02 PM   #1
nemestra is offline nemestra
diyAudio Member
 
nemestra's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: UK
Default Strange message when using back button

In the last day or so I have noticed that occasionally after browsing a thread, that after pressing the BACK buttom on my brower (IE) a screen with the following message appears:
>


.:Back:.

Download completed successfully!





vB FTP Version 2.1 brought to you by Dr. Erwin Loh


>
instead of the normal top level list of threads. I have cleared my cache and history with no change. Suggestions?

James
  Reply With Quote
Old 1st May 2003, 04:45 AM   #2
AudioFreak is offline AudioFreak  Australia
Warp Engineer
On Holiday
 
AudioFreak's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Queensland, Australia
Strange message when using back button
I think i've got that problem fixed ... if you get that message again, please let me know the address of the page you get the message on and I'll fix it.
__________________
- Dan
  Reply With Quote
Old 1st May 2003, 10:45 AM   #3
nemestra is offline nemestra
diyAudio Member
 
nemestra's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: UK
Quote:
Originally posted by AudioFreak
I think i've got that problem fixed ... if you get that message again, please let me know the address of the page you get the message on and I'll fix it.
Unfortunately -

http://www.diyaudio.com/forums/showt...5&pagenumber=3

Thanks,

James
  Reply With Quote
Old 1st May 2003, 11:49 AM   #4
nemestra is offline nemestra
diyAudio Member
 
nemestra's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: UK
and

http://www.diyaudio.com/forums/showt...5&pagenumber=3

Thanks again,

James
  Reply With Quote
Old 1st May 2003, 12:46 PM   #5
AudioFreak is offline AudioFreak  Australia
Warp Engineer
On Holiday
 
AudioFreak's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Queensland, Australia
Strange message when using back button
Is it appearing when you go to those pages or when you leave those pages? If it appears when you are leaving those pages, what is the page you are going to when it appears? The problem may disappear if you empty your browser cache.

EDIT: OK. I'm almost sure that I've found and fixed the problem. It appears the problem was only occurring when viewing a thread that had at least one attachment on that page.
__________________
- Dan
  Reply With Quote

Reply


Strange message when using back buttonHide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Back to Back transformers and safety ground dsavitsk Tubes / Valves 1 9th February 2009 11:10 PM
hello message to to-3 dxdenis02 Car Audio 1 26th July 2008 03:30 AM
(Attn Planet 10!) active xo & 2.5 way back to back Vifa P13 mids - questions paulspencer Multi-Way 9 15th August 2004 06:34 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 10:48 AM.


Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
Resources saved on this page: MySQL 16.67%
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2017 diyAudio
Wiki