Go Back   Home > Forums > Site > Forum Problems

Forum Problems If there is a forum related problem please leave a message here so an Admin will see it.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 14th April 2009, 07:59 PM   #1
Artie is offline Artie  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Jul 2007
Default Login timeout?

I've noticed that in this particular forum, I get logged-out automaticall after a very short period of time. If I simply read two or three threads, I'm logged out. I don't have this issue with any other forum I visit. Is it something in my "settings", or does everyone experience this?

Sometimes, I get logged out just while composing a post.
  Reply With Quote
Old 14th April 2009, 08:03 PM   #2
diyAudio Moderator Emeritus
 
Iain McNeill's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Santa Cruz, California
That is annoying and not what I experience.

What browser are you using?

  Reply With Quote
Old 14th April 2009, 08:12 PM   #3
diyAudio Moderator Emeritus
 
Iain McNeill's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Santa Cruz, California
click on the "User CP" button on the top right of the screen.

select "Edit Options"

make sure invisible mode is off, automatically log in is on and use cookies is on. You may need to enable cookies on your browser.

see if that helps
  Reply With Quote
Old 14th April 2009, 08:34 PM   #4
Artie is offline Artie  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Jul 2007
The "which browser" question may have been it. I was using Opera. I'm using IE now, and the problem seems to have dissappeared.

One of the few times IE seems to work better than Opera.
  Reply With Quote
Old 15th April 2009, 07:30 PM   #5
Artie is offline Artie  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Jul 2007
Ooops . . . spoke too soon. IE just did it too. Logged me out just in the time it took to read one thread.
  Reply With Quote
Old 15th April 2009, 07:39 PM   #6
Netlist is offline Netlist  Belgium
diyAudio Moderator Emeritus
 
Netlist's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Again, make sure you have the settings right, as Iain explained.
Attached Images
File Type: gif screenhunter_01 apr. 15 21.38.gif (19.3 KB, 26 views)
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
JBL ATX100S active sub 'on' timeout adjust? ausmac91 Subwoofers 0 22nd January 2009 10:00 AM
Posting timeout? DragonMaster Forum Problems 6 31st October 2005 12:51 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 06:31 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2