Go Back   Home > Forums > Site > Forum Problems

Forum Problems If there is a forum related problem please leave a message here so an Admin will see it.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 19th November 2008, 04:16 PM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Mar 2005
Location: Van Nuys, California
Default Email notification doesn't seem to be working...

Hello,

I recently posted a question under "Everything else" about how to build a shotgun microphone. I have the "Use 'Email Notification' by default?" turned on in my personal settings page, but am not getting notified when responses have been posted to my thread. I checked my email address in my profile, and it appears to be correct, so maybe I'm overlooking something else?

I've been a member since 2005, but have been away for a long time, and can't remember if I've ever posted a question to this forum before, so can't be sure if this is a new problem for me or not.

I just noticed at the bottom of this very page(that appears as I'm writing this) that the Email Notification box was already automatically checked, which is good, but noticed that it also says that "only registered users are eligible". As far as I know, I am a registered user, but having been away for a while, maybe my status got changed back to unregistered? I noticed that my posted question had to undergo monitoring before it was allowed to be posted, and kind of surprised me, which may be indicative of an new user status. Anyway, I'm pretty sure the Email Notification box was checked when I posted the shotgun microphone question like it is now as I'm posting this question.

Also, and forgive this dumb question, are there instructions on how to add a jpeg picture over on the left side of the page like so many other people have? Is it a part of the signature?

Thank you much for your help! (I'll try to remember to keep checking back to this thread for an answer, unless you don't mind emailing me at the address below?)

Scott Morrison
morrisoninventions@gmail.com
  Reply With Quote
Old 4th December 2008, 04:03 PM   #2
diyAudio Member
 
Join Date: Mar 2005
Location: Van Nuys, California
Default Nevermind...

Nevermind the questions in my previous post (I'd delete it if I could). Everything worked itself out. I guess being away from the forum for such a long time (years?), my status reverted back to that of a new user. So after a few posts, my status seemed to change, no longer requiring moderator approval for each new post. The email notification also kicked in and is now working fine. And after some poking about in my profile options, I learned what avatars are (graphical icons under one's user name in the sidebar) and how to create them. Life is good.

Thanks anyway,
Scott Morrison
__________________
There are 10 kinds of people in the world; those who understand binary, and those who don't.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Email Notification default Pano Class D 2 24th November 2005 12:07 AM
Sometimes I don't get email notification! labjr Pass Labs 2 17th February 2004 05:19 PM
Use 'Email Notification' by default? georgehifi Forum Problems 1 5th October 2003 12:48 AM
double email notification cocolino Forum Problems 0 28th August 2003 04:18 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 02:26 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2