Can't acess the flag - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Site > Forum Problems

Forum Problems If there is a forum related problem please leave a message here so an Admin will see it.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 6th February 2003, 02:21 AM   #1
JBL is offline JBL  Canada
diyAudio Member
 
JBL's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Canada, N.-B.
Send a message via ICQ to JBL
Default Can't acess the flag

My flag suddently disapered and the box to chose the flag is not their anymore.

I get the same problem using netscape and IE.

I use the last version of the two browser.
__________________
Jonathan Blanchard (J.Bl.)
---Nothing is impossible---
  Reply With Quote
Old 6th February 2003, 02:25 AM   #2
Warp Engineer
On Holiday
 
AudioFreak's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Queensland, Australia
When I fixed the refresh problem, some of the code for the flags may have been removed... I'll go fix it now.
  Reply With Quote
Old 6th February 2003, 02:30 AM   #3
Warp Engineer
On Holiday
 
AudioFreak's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Queensland, Australia
Ok,

Looks like it's working again now... go into your usercp and select your country.
  Reply With Quote
Old 6th February 2003, 02:36 AM   #4
Warp Engineer
On Holiday
 
AudioFreak's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Queensland, Australia
Ok, I see that the drop down list is still missing .. I'll get onto that.

I'll post here when it is fixed.
  Reply With Quote
Old 6th February 2003, 03:06 AM   #5
Warp Engineer
On Holiday
 
AudioFreak's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Queensland, Australia
Fixed. You can now select your country from the User CP again.
  Reply With Quote
Old 6th February 2003, 03:07 AM   #6
halojoy is offline halojoy  Sweden
On Hiatus
 
Join Date: Nov 2002
Thanks!
I lost my Swedish Flag when I edited my profile.

Maybe I can become a swedish citizen again, now?
I will go and have a try.....

/halo - with new "favicon" and "avatar"
Attached Images
File Type: jpg favicon.jpg (3.9 KB, 51 views)
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Asserting Emphasis flag in S/PDIF stream vachouse Digital Source 1 13th January 2007 05:12 PM
Defeating DVD-A copy prevention flag pooge Digital Source 4 1st April 2005 03:24 PM
Upsampling DAC and De-Emphasis flag? pquadrat Digital Source 3 6th December 2002 03:01 PM
Must See! -> the Flag thread turns into more booze darren Everything Else 85 12th November 2002 10:46 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 06:15 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2