Go Back   Home > Forums > General Interest > Everything Else

Everything Else Anything related to audio / video / electronics etc) BUT remember- we have many new forums where your thread may now fit! .... Parts, Equipment & Tools, Construction Tips, Software Tools......

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 23rd August 2004, 10:46 PM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2002
Location: Cologne, Germany
Default Moderators, have you banned netcologne.de ?

Hi, I am a user of netcologne.de as an IP. I was a happy user of www.diyaudio.com over many years, but now I can't get directly to your site anymore. Each time I try, I receive error 500 Internal Server error.

When I go through an anonymizer like right know, so diyaudio can't figure my true IP out, it works. But only when I use an anonymous proxy, so you have as well blocked everything from the proxy of my IP.

What happened ? Has someone misbehaved from netcologne ? To go this route now is extremly slowly and cumbersome as I need to adjust my browser each time only to go to your website. Any other site works fine.

If you blocked netcologne: Sometime there are silly guys, but why do you let good citizens suffer as well ?

I hope we find the cause and eliminate it.

Thanks a lot.
  Reply With Quote
Old 23rd August 2004, 11:12 PM   #2
SY is offline SY  United States
diyAudio Moderator
 
SY's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Chicagoland
Blog Entries: 1
Not intentional, I assure you!

I'll bring it to Audio Freak's attention. He is the Master of the Bits.
__________________
"The way to deal with superstition is not to be polite to it, but to tackle it with all arms, and so rout it, cripple it, and make it forever infamous and ridiculous."- H. L. Mencken
  Reply With Quote
Old 24th August 2004, 12:25 AM   #3
diyAudio Senior Member
 
fdegrove's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Belgium
Hi,

Quote:
I'll bring it to Audio Freak's attention. He is the Master of the Bits.
SY,

If you don't mind passing on my little complaint as well: DIYaudio.com can be terribly slow at times lately.

Tonight I can't get into the "Tubes" forum: I get a notifier from the site that the webmaster will be notified of the error...
I think they must have received a few dozen from me by now.

Clicking on any banner that would direct me to the "Tubes" forum doesn't work either but odd as it is I can still read a post there after clicking on the link coming straight from the e-mail notifier.
Quite mysterious...Almost audio-like...

Sometimes the page expires as well, something that never happened before either. Strange enough I can access the portal page most of the time and work from there but it's a bit of a nuissance though...

BTW, was the server of line for a while today as well?

In short, this senior member is struggling to reach his fav forum.

Maybe others have similar complaints. I haven't checked with anyone else yet.

TIA,
__________________
Frank
  Reply With Quote
Old 24th August 2004, 12:59 AM   #4
SY is offline SY  United States
diyAudio Moderator
 
SY's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Chicagoland
Blog Entries: 1
I had the same problem today. Audio Freak was scurrying around the works trying to sort things out- it should be OK by now.

We're generally a bit slower since the server changeover, at least that's my subjective observation. If we can raise just a bit more money, we can afford to correct that and accomodate the increased traffic more expeditiously. I know how you feel- being Senior, you don't have much time left so you've got to be in a hurry.
__________________
"The way to deal with superstition is not to be polite to it, but to tackle it with all arms, and so rout it, cripple it, and make it forever infamous and ridiculous."- H. L. Mencken
  Reply With Quote
Old 25th August 2004, 07:02 AM   #5
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2002
Location: Cologne, Germany
Default It works again !

What ever you did, it works again, Thanks a lot !!!
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Banned Members Variac Site Announcements 0 12th January 2008 09:54 PM
Banned from SteveHoffman forums AcidOrangeJuice Introductions 72 12th December 2005 03:11 PM
people can get banned from diyaudio.com? jadenlinkletter Everything Else 14 1st June 2005 01:40 PM
I got banned from the MP3car forum, so I came here... :) SkinnyBoy Introductions 28 7th December 2002 07:15 AM
Moderators subwo1 Everything Else 18 23rd January 2002 10:26 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 07:00 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2