Canīt edit Wiki pages - diyAudio
Go Back   Home > Forums > General Interest > Everything Else

Everything Else Anything related to audio / video / electronics etc) BUT remember- we have many new forums where your thread may now fit! .... Parts, Equipment & Tools, Construction Tips, Software Tools......

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 24th May 2004, 03:02 PM   #1
joensd is offline joensd  Germany
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2001
Location: Germany
Default Canīt edit Wiki pages

Hi,
I want to edit the LM4780-group-buy page and just canīt.
I logged in on the main index page which worked before for me.
Now it says "You need to log in before editing this page".
It suggests logging in via preferences which I did (tried).
Put in name,password and pressed the "SAVE"-button.
Empty screen and nothing happens; also going back to the Wiki page(s).

Any hints on my problem would be appreciated.
Regards
Jens
  Reply With Quote
Old 24th May 2004, 03:41 PM   #2
karma is offline karma  Canada
diyAudio Member
 
karma's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: hamilton,ontario
same here no worky

i wanted to get added to the list for pcbs
  Reply With Quote
Old 24th May 2004, 04:23 PM   #3
Electrons are yellow and more is better!
diyAudio Member
 
peranders's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Göteborg, Sweden
Blog Entries: 4
I can edit..... but I have to step backwards and reload. There is something with the refresh thing.
__________________
/Per-Anders (my first name) or P-A as my friends call me
  Reply With Quote
Old 24th May 2004, 05:11 PM   #4
joensd is offline joensd  Germany
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2001
Location: Germany
thanks P-A for the suggestion but even that doesnīt work with me. Before I also got it refreshing the page.
  Reply With Quote
Old 24th May 2004, 05:27 PM   #5
paulb is offline paulb  Canada
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2001
Location: Calgary
Ditto, no worky.
  Reply With Quote
Old 24th May 2004, 05:41 PM   #6
Warp Engineer
On Holiday
 
AudioFreak's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Queensland, Australia
Try now
__________________
- Dan
  Reply With Quote
Old 24th May 2004, 07:32 PM   #7
diyAudio Member
 
Matttcattt's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Bristol
Another question. On the preferences page, shouldnt the password come up as asterixes (*'s)?
__________________
If it aint broke, don't fix it. If it is broke, fix it.
If you can't fix it, take it apart and see how it "worked".
  Reply With Quote
Old 24th May 2004, 07:49 PM   #8
karma is offline karma  Canada
diyAudio Member
 
karma's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: hamilton,ontario
working
  Reply With Quote
Old 25th May 2004, 11:56 AM   #9
joensd is offline joensd  Germany
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2001
Location: Germany
Quote:
Try now
Works again.
Thumbs up!
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WIKI pages TerryG Class D 1 2nd December 2005 05:10 AM
wiki pages gone and avatars gone kilowattski Forum Problems 1 22nd May 2004 04:17 PM
Edit EC8010 Forum Problems 8 19th February 2003 02:02 AM
OT (badly) Wiki Wiki jackinnj Everything Else 0 26th June 2002 05:50 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 07:25 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright Đ1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2