having a problem posting - diyAudio
Go Back   Home > Forums > General Interest > Everything Else

Everything Else Anything related to audio / video / electronics etc) BUT remember- we have many new forums where your thread may now fit! .... Parts, Equipment & Tools, Construction Tips, Software Tools......

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 24th May 2004, 02:52 AM   #1
crfx1 is offline crfx1  United States
diyAudio Member
 
Join Date: May 2004
Location: ny
Send a message via AIM to crfx1
Default having a problem posting

I was using the name CRFX b4, but i can't post or reply to anything anymore, can't even mail an admin with the name.
Probably because I changed my e-mail and the forum sent a confrimation to the old address, but i deleted everything without looking.
little help?

thanks
  Reply With Quote
Old 24th May 2004, 12:10 PM   #2
dhaen is offline dhaen  Europe
diyAudio Moderator Emeritus
 
dhaen's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: U.K.
Hi,

I searched the members list, but can't find a record of a user "CRFX", just the "crfx1" with just one post so far, that you are using now.
Are you sure that was the name you used?

Perhaps I have misunderstood the problem. Are you saying that the email address registered is now wrong or no longer active? The one that I can see a record of is ********@crfx.********.net

We can send you another email for confirmation if that's all you need

Please note that we don't allow multiple identities. If you find that this has happened, we can delete one or combine them (up to you).
  Reply With Quote
Old 24th May 2004, 02:08 PM   #3
dnsey is offline dnsey  United Kingdom
diyAudio Member
 
Join Date: Mar 2004
Location: Shropshire, England
Have you changed ISP or browser?
I've been unable to post since joining the Forum using AOL's browser, but have just discovered that there's no problem using IE6.
  Reply With Quote
Old 24th May 2004, 07:00 PM   #4
crfx1 is offline crfx1  United States
diyAudio Member
 
Join Date: May 2004
Location: ny
Send a message via AIM to crfx1
now thats weird, I also don't see CRFX in the user list, but i can still login with it, but no posting.
http://www.diyaudio.com/forums/membe...o&userid=13610

If you can fix crfx and delete crfx1 I'd apretiate it. And put in the chris@crfx.*****.net as email.
  Reply With Quote
Old 24th May 2004, 09:14 PM   #5
dhaen is offline dhaen  Europe
diyAudio Moderator Emeritus
 
dhaen's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: U.K.
This is a wierd problem.
CRFX still has the stuff@*** email address and I can't alter that.
What I can do is to send you an email to stuff@crfx.*****.net . Please respond to me. Then I can alter your setting to "registered". It will then be possible for you to alter your email address.
  Reply With Quote
Old 24th May 2004, 10:42 PM   #6
crfx1 is offline crfx1  United States
diyAudio Member
 
Join Date: May 2004
Location: ny
Send a message via AIM to crfx1
you can send a mail to the stuff@ mail. then i'll change it later. (hope i dont screw it up again)
  Reply With Quote
Old 25th May 2004, 06:30 AM   #7
dhaen is offline dhaen  Europe
diyAudio Moderator Emeritus
 
dhaen's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: U.K.
Should be working now
  Reply With Quote
Old 25th May 2004, 10:07 PM   #8
CRFX is offline CRFX  United States
diyAudio Member
 
CRFX's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: long island, NY
Send a message via AIM to CRFX
ok, working fine now, you can kill the other name.
thanks
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem w. posting URLs Christer Forum Problems 3 22nd September 2003 02:39 PM
I'm going to be posting here now travis Introductions 0 9th April 2002 08:46 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 07:37 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2