Google mistery - diyAudio
Go Back   Home > Forums > General Interest > Everything Else

Everything Else Anything related to audio / video / electronics etc) BUT remember- we have many new forums where your thread may now fit! .... Parts, Equipment & Tools, Construction Tips, Software Tools......

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 23rd December 2003, 10:08 AM   #1
diyAudio Member
 
Andypairo's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: near Milano , Italy
Default Google mistery

Hello, I have a problem accessing to Google from my PC: I have 2 PCs in a local net and from one I can open Google but from the other I can't.. it seems that some Microsoft patch prevents me from opening it.. does anyone have some hints about it?

Cheers

Andrea
  Reply With Quote
Old 23rd December 2003, 10:12 AM   #2
dhaen is offline dhaen  Europe
diyAudio Moderator Emeritus
 
dhaen's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: U.K.
What error message do you get?
Have you specified DNS servers?
  Reply With Quote
Old 23rd December 2003, 10:12 AM   #3
diyAudio Member
 
li_gangyi's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Woodlands Circle
might be a proxy setting problem...
__________________
Kids in the back seat cause accidents...Accidents in the back seat cause kids...
  Reply With Quote
Old 23rd December 2003, 10:15 AM   #4
Netlist is offline Netlist  Belgium
diyAudio Moderator Emeritus
 
Netlist's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
It's probably not only google. What OS is on the machines?
Do you use ICS?

/Hugo
  Reply With Quote
Old 23rd December 2003, 10:17 AM   #5
diyAudio Member
 
Andypairo's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: near Milano , Italy
I get the HTTP 404

The only DNS specified in the network config are the ones of my ISP

Cheers

Andrea

PS I don't use a proxy
  Reply With Quote
Old 23rd December 2003, 10:18 AM   #6
diyAudio Member
 
Andypairo's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: near Milano , Italy
Quote:
Originally posted by Netlist
It's probably not only google. What OS is on the machines?
Do you use ICS?

/Hugo
Both have Win98SE.. what's ICS?

Cheers

Andrea
  Reply With Quote
Old 23rd December 2003, 10:19 AM   #7
dhaen is offline dhaen  Europe
diyAudio Moderator Emeritus
 
dhaen's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: U.K.
Quote:
It's probably not only google.
It's easy to become confused by the cache contents..
  Reply With Quote
Old 23rd December 2003, 11:05 AM   #8
Netlist is offline Netlist  Belgium
diyAudio Moderator Emeritus
 
Netlist's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
ICS: Internet connection sharing. Meaning the PC connected to the internet is configured so that other PC's connected to it via a LAN can have access to internet too. I presume this is the kind of setup you have. If not let us know how the second PC normally connects.
BTW, what makes you think a MS-patch is the cause of the problem?

As Dhaen says, clear your cache first.

/Hugo
  Reply With Quote
Old 23rd December 2003, 11:24 AM   #9
diyAudio Member
 
Andypairo's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: near Milano , Italy
I have 2 PCs, a router and a hub. Each PC is connected to the hub, and the router also, so the connection is direct and not through another PC

Clearing cache didn't solve the problem.

I remember that some time ago was diffused a warning about Google, and being this one the PC that I normally use (and so the most "updated" through Windows Update) I thought that one of these updates might have inhibited Google for questionable (and hidden!) "security reasons".

Cheers

Andrea
  Reply With Quote
Old 23rd December 2003, 11:31 AM   #10
Netlist is offline Netlist  Belgium
diyAudio Moderator Emeritus
 
Netlist's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
So the problem is only with google?

/Hugo
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mistery RCA transistor Ricren Parts 8 28th October 2009 12:55 PM
Keep safe from Google Crowbar Everything Else 20 22nd April 2007 06:13 AM
New Google Patents pinkmouse Everything Else 4 30th December 2006 04:06 PM
Building Aleph P clone (still a mistery) blank527 Pass Labs 15 3rd March 2003 04:14 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 06:03 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2