abnormally high background EMI - diyAudio
Go Back   Home > Forums > General Interest > Everything Else

Everything Else Anything related to audio / video / electronics etc) BUT remember- we have many new forums where your thread may now fit! .... Parts, Equipment & Tools, Construction Tips, Software Tools......

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 20th June 2008, 04:04 AM   #1
diyAudio Moderator Emeritus
 
Iain McNeill's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Santa Cruz, California
Default abnormally high background EMI

I had the hardest time getting good data today, looked like a lot of 60HZ but I fought it instead of measuring it.

As someone who takes data on an almost daily basis, today was weird. Anyone else see abnormally high EMI levels today?
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Gainclone LM3886 volume is abnormally weak kubark42 Chip Amps 7 5th June 2009 11:28 AM
LM3886 background noise weatherlight Chip Amps 0 14th May 2008 10:18 AM
Output Transformer Background dsavitsk Tubes / Valves 2 17th January 2006 06:03 PM
Getting Started With a Decent Background wardour Introductions 13 16th July 2005 03:27 AM
My First Gainclone have background noise Felix Chip Amps 22 9th January 2004 08:46 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 10:54 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2