MCM Order has been "Waiting to ship" for a week... is this normal? - diyAudio
Go Back   Home > Forums > General Interest > Everything Else

Everything Else Anything related to audio / video / electronics etc) BUT remember- we have many new forums where your thread may now fit! .... Parts, Equipment & Tools, Construction Tips, Software Tools......

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 27th November 2007, 10:45 AM   #1
diyAudio Member
 
MikeHunt79's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Bristol, UK
Default MCM Order has been "Waiting to ship" for a week... is this normal?

I'm awaiting some drivers from them, and I cannot wait much longer.

Is it normal for an order to say "Waiting to ship" for this long, or is there something holding the order up?
  Reply With Quote
Old 27th November 2007, 11:29 AM   #2
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2002
There is a possibility of a part on back order. Another possibility could be your method of payment... credit card authorization?

I have waited for parts on back order from them. I have also been surprised to have parts shipped in ones and two's and being charged shipping for that.

I refuse to purchase ANYTHING from them. Digikey has done the same BS shipping. Mouser has been decent.
  Reply With Quote
Old 27th November 2007, 05:28 PM   #3
diyAudio Member
 
MikeHunt79's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Bristol, UK
This is the first time I've ordered from them, and I must say I'm not having the best of luck...

I'll send them an e-mail and get them to check my credit card is ok...

I've used it in other shops and it's been fine!

I'd rather they just ship 1 packet really, all the stuff I've ordered appears to be in stock tho...

The thing is, no one else sells the MCM 55-2421 woofers, so I've got no choice but to order from them.

If these drivers were available in the UK things would be a lot easier...
  Reply With Quote
Old 28th November 2007, 11:49 PM   #4
diyAudio Member
 
MikeHunt79's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Bristol, UK
I give up... I e-mailed them a few days ago, no reply...

The order still says "Waiting to ship"....

Is there anything else I can do? I really wish the MCM 55-2421 drivers were around in the UK....

Anyone else in the UK managed to order from MCM successfully?
  Reply With Quote
Old 29th November 2007, 12:41 AM   #5
sam9 is offline sam9  United States
diyAudio Member
 
sam9's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Left Coast
I wouldn't panic yet. There is often a delay in processing orders the c loser we get to Christmas,
  Reply With Quote
Old 29th November 2007, 01:46 AM   #6
diyAudio Member
 
MikeHunt79's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Bristol, UK
ahh, ok... I'm not worried yet, it's not as if I'm going to be giving anyone speakers for christmas...

It's just that I ordered on the 22nd, and haven't heard anything since then... I'll give it another week, and hopefully something should happen...
  Reply With Quote
Old 29th November 2007, 02:44 PM   #7
diyAudio Member
 
MikeHunt79's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Bristol, UK
Just want to say my order is now shipped.... woohoo!!!

I think there must've been a backordered item (even tho everything was "in stock" when I ordered)....

Anyway, rant over, now I can make a start on my Autotuba now I know the drivers are on the way.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Transient-"perfect" 2nd/1st order crossover phase_accurate Full Range 25 25th January 2013 03:01 PM
While waiting for my BrianGT order mrlots2do Chip Amps 2 12th June 2004 05:55 PM
QSX Mark III "normal" phono amp peranders Analogue Source 5 24th September 2002 09:08 PM
Is it normal "not" to have any turn on thump? Duo Solid State 23 7th September 2002 05:45 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 06:10 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2