Another very basic EagleLite question - diyAudio
Go Back   Home > Forums > General Interest > Everything Else

Everything Else Anything related to audio / video / electronics etc) BUT remember- we have many new forums where your thread may now fit! .... Parts, Equipment & Tools, Construction Tips, Software Tools......

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 11th May 2007, 12:38 AM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2005
Default Another very basic EagleLite question

I am trying to wire a surface mount component in EagleLite, but the wires don't touch the small pads of the surface mount component (as seen in the attached picture), they only fit between the pads. What must I change so that I can contact each pad with a trace?
Attached Images
File Type: jpg eagle.jpg (29.3 KB, 50 views)
  Reply With Quote
Old 11th May 2007, 02:18 AM   #2
BillH is offline BillH  United States
diyAudio Member
 
BillH's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Wisconsin
Hi, I've just had the same problem with some power resistors. Change your grid to a smaller number. Try 0.025 inch, 0.0125 inch or smaller if you need to. With some experimentation you'll find a grid value that works.
  Reply With Quote
Old 13th May 2007, 11:34 AM   #3
Nordic is offline Nordic  South Africa
diyAudio Member
 
Nordic's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
I nthe little text field above the circuit board, type the comand
grid 0.025 and enter..
to reset, type
grid default and enter.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Really basic TL question weinstro Full Range 3 11th October 2007 06:16 AM
amp question basic rec rebith75 Solid State 3 16th March 2007 06:43 PM
Basic RC Value Question SRMcGee Tubes / Valves 6 13th August 2006 06:39 PM
Basic question Tommy Solid State 6 22nd February 2004 04:08 PM
really basic question MbayAQ Digital Source 3 7th January 2003 01:57 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 01:23 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2