LP640 Power supply not working - diyAudio
Go Back   Home > Forums > General Interest > Everything Else > The Moving Image > DIY Projectors

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 5th August 2013, 04:59 AM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Aug 2013
Default LP640 Power supply not working

Hi, I have an LP640 projector that at first was having the issue of trying to turn on and then after the 20 second powering on process shut off and flashed the LED. AT first you could keep trying the power on cycle and eventually it would come on and keep working until you shut it down. The next 10 times it would fail but eventually come on. Then not too long after it would never turn the lamp on no matter how many times you tried. So I set it aside for about a year. Now I have decided to try and get it working after having it disconnected for about a year and it now gets no power at all. No LED, no fans. I opened it up and removed the power supply and would like to know if there is a common component failure on these PS? I tested the T5AH and T1AL fuses and they are good. Also does anything need to be jumpered to enable the DC circuits to energize to test them? Any one have a schematic for the PS on the LP640?

Thanks for any help you may be able to offer. Steve
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Amplifier Power supply not working shashankrevankar Power Supplies 0 9th October 2011 02:41 PM
my 12V power supply quit working pyramid ps-46kx mrflamboynt Car Audio 5 24th May 2011 12:23 AM
a free but not working Stabylex 12 VDC power supply to any one giggleherz Power Supplies 3 18th April 2010 05:14 PM
Battery and a Power Supply working in tandem? Thunau Car Audio 1 23rd March 2006 08:59 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 12:54 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2