Nec Mt1030+ blinking status light after replacing the bulb - diyAudio
Go Back   Home > Forums > General Interest > Everything Else > The Moving Image > DIY Projectors

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 3rd November 2007, 11:47 PM   #1
efendy is offline efendy  Australia
diyAudio Member
 
Join Date: Oct 2007
Default Nec Mt1030+ blinking status light after replacing the bulb

Hi
I just replaced the bulb with a new one i got from yuweihua.

the status light is flashing red in a cycle of one second which means "either lamp or filter cover is not closed properly" according to the manual. I just checked them several times. they look all right.
is there any one who has got an experience with this kind of projector and can advise me what the problem could be?

I just thought resetting the lamp would help it but i don't have the remote. would there be any way to reset it without remote control?

any input would be greatly appreciated!
cheers
  Reply With Quote
Old 4th November 2007, 08:43 AM   #2
efendy is offline efendy  Australia
diyAudio Member
 
Join Date: Oct 2007
never mind guys, i just fixed that up. the switch for filter cover was not functioning very well that's why
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 01:39 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2