CD 850 Problem - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Source & Line > Digital Source

Digital Source Digital Players and Recorders: CD , SACD , Tape, Memory Card, etc.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 26th August 2004, 04:32 PM   #1
jdevil is offline jdevil  South Africa
diyAudio Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: Joahannesburg
Default CD 850 Problem

Hi All,

I am new to this group and have searched the forums for some answers but no luck .

Need some help with a Philips CD850 behaving strangely. Around the last 2 or 3 tracks of a CD I notice what sounds like a very faint skipping noise. This is never evident at the first few tracks of a CD, always at the end. The CD on ocaison would stop playing in the middle of a track (any track).

I replaced the CDM4 with a new unit and adjusted the laser current for 45mV and the focus for 400mV. I do not have the Philips test disc for this and did notice that on the laser focus it was fairly easy to adjust for 400mV on track 1 of a CD, but selecting any other track the voltage is never constant - not sure if this is an issue or not. The problem is still there. I also replaced capacitor 2521 (47mf) in the laser supply but still have the same problem.

Any suggestions ?

Regards

Josh
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
mtx amp problem [[help!!]] fuzzypinkhat45 Car Audio 3 8th July 2008 05:34 AM
CDM 2/29 Problem HELP! Bassivus Digital Source 29 23rd December 2007 10:00 AM
FRD/ZMA Problem Twisted85 Multi-Way 5 4th December 2006 01:19 PM
p3a problem MaXiZ Solid State 17 16th July 2005 07:14 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 07:02 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2