Sony CDP-XE300 problem - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Source & Line > Digital Source

Digital Source Digital Players and Recorders: CD , SACD , Tape, Memory Card, etc.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 6th May 2004, 11:02 PM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2003
Location: Montreal
Default Sony CDP-XE300 problem

I just got a Sony CDP-XE300 that works bad(and was supposed to).
First, I plugged the CD player, inserted a CD, pressed play, everything was going fine until about 20 minutes later, it began to fast forward so I pressed power off. I tried a bit later, after cleaning the lens, and I put the CD, pressed play, and the CD player passed one minute to try to read the CD but it didn't worked.(Note that the CD player hasn't been plugged for mroe than 6 months before I tried it, that's why I suspect a capacitor to have a problem even if not one leaks)
  Reply With Quote
Old 8th May 2004, 12:12 PM   #2
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2003
Location: Montreal
Quote:
that's why I suspect a capacitor to have a problem even if not one leaks)
Tried it a couple of times yesterday.
Sometimes read info data, sometimes write no disc. When reading info data, it's sometimes able to play a couple of seconds of the track, sometimes not. It makes a strange noise when not running fine. When I put my finger to stop the disc from turning, noise stops even if I see laser mechanism gears turning a bit when disc is spinning. (Note also that this player have played more than 1500 hours)
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sony DTC-790 dat problem dukasound Digital Source 2 3rd October 2008 05:33 PM
CD changer Sony CDX-601 problem LevyB Car Audio 2 25th September 2005 09:47 AM
Sony V-Fet Amp TA-N7B problem Bernhard Solid State 62 2nd March 2005 12:28 PM
sony amp problem supes Solid State 3 1st February 2003 08:09 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 08:50 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2