Must I have a TV connected? - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Source & Line > Digital Source

Digital Source Digital Players and Recorders: CD , SACD , Tape, Memory Card, etc.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 16th March 2004, 05:53 PM   #1
diyAudio Member
 
Timn8ter's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Seattle, WA
Default Must I have a TV connected?

To listen to DVD-A must I have a television connected to my stereo? I have only one DVD-A disk and my experience is that I must have a TV connected to navigate the menu. It seems annoying to me. I don't have this problem with SACD, obviously.
  Reply With Quote
Old 16th March 2004, 06:57 PM   #2
Schaef is offline Schaef  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: Cuyahoga Falls, OH
Since I don't have a DVDA player, I'm not absolutely sure on this, but did you try just hitting play on the remote? I know most movies will start if you do this, without selecting menu options. Give it a try, what have you got to lose?
  Reply With Quote
Old 16th March 2004, 07:27 PM   #3
diyAudio Member
 
Timn8ter's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Seattle, WA
My experience is with the Telarc 1812 Overture DVD-A where to start it is more like; put the disc in, press down, enter, 1 enter and then it will play in stereo mode. If you just put it in and press play you'll most likely get the surround program.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Not connected yet Andy G Multi-Way 2 14th October 2006 10:20 AM
Noise on speakers - RCA not connected to amp feelinhipp Car Audio 13 8th June 2004 05:32 PM
Never-connected clone? analog_sa Solid State 39 17th May 2004 12:31 PM
Would I know if my caps are not connected? sounder Chip Amps 4 24th September 2003 09:29 PM
P3A Amp hums when connected to XO Patrat Solid State 7 15th July 2003 01:41 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 03:09 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2