marantz cd63 digital out problem - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Source & Line > Digital Source

Digital Source Digital Players and Recorders: CD , SACD , Tape, Memory Card, etc.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 7th December 2007, 01:33 PM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Mar 2006
Location: Cheshire
Default marantz cd63 digital out problem

I have re-housed my CD63 in a wooden case along with a Monica2 NOS DAC.

I have taken the spdif signal for the Monica module direct from the board (having removed the PCB mounted socket. I have taken the positive signal from the rear peg (fitted by myself) and the return from the front one. I have not used the other rear connection, which appears to be designed to be grounded to the chassis, but I have attached a lead to it for use if needed.

I cannot get a lock on my DAC (which works OK from an alternative spdif signal). Can someone start me off on my debugging route please? Maybe it is a chassis grounding issue, or have I got my connections mixed up.

TIA.

Photo of digi connection:
Attached Images
File Type: jpg overhead.jpg (57.4 KB, 67 views)
  Reply With Quote
Old 7th December 2007, 01:34 PM   #2
diyAudio Member
 
Join Date: Mar 2006
Location: Cheshire
And the socket that I have removed.

I did this as I assumed that a better connection could be achieved by bypassing the socket.
Attached Images
File Type: jpg socket.jpg (47.1 KB, 57 views)
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with Marantz CD63 - Need help Ruach Digital Source 10 22nd April 2013 03:07 AM
Marantz CD63 KI SIG, Error 12, Sled Error problem sisik Digital Source 1 9th November 2008 03:12 PM
Marantz CD63 palucca Digital Source 3 27th September 2008 11:10 PM
Original Marantz CD63 Audio Problem garyjirving Digital Source 7 15th May 2005 05:07 PM
Marantz CD63 Power Supply Problem-Help Please! KevinLee Solid State 12 12th September 2003 07:07 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 04:27 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2