ML 36S dac problem - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Source & Line > Digital Line Level
Home Forums Rules Articles diyAudio Store Gallery Wiki Blogs Register Donations FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Digital Line Level DACs, Digital Crossovers, Equalizers, etc.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 25th January 2017, 08:27 PM   #1
Igor is offline Igor  Serbia
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2003
Location: Novi Sad,Serbia
Default ML 36S dac problem

Hi all,

My friend has ML 36S DA converter. Few weeks ago dac simply stop working: on display it shows something like ASCII codes...every time different pattern. I will upload attachment if necessary. It is impossible to use devise: power is ON but nothing is working, it is not possible to select any digital input.

My guru try to repair it but he come to conclusion that eprom is dead.

ML doesn't exist anymore (it's Samsung now?) and one distant service propose complete mother board replacement (with refurbished one) for over 1000 USD

Did any of you maybe had similar experience?

Many thx for any input,

Igor

PS I also has some personal interest to find solution (beside helping to a friend) since my dac is exactly the same type, 36S
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sub for FMU-36S/R? Troy Dionne Car Audio 3 22nd December 2014 02:46 AM
ML SL3 intermittent bias supply problem Andersonix Planars & Exotics 10 8th July 2012 11:12 PM
ML 27 output problem/ schematic quest Corvus corax Solid State 0 20th February 2008 05:43 AM
ML-TL or ML-TQWT with very low Qt driver Henkjan Full Range 6 29th September 2006 03:29 PM
ML No27 problem dbev Solid State 3 30th March 2006 07:03 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 05:23 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2017 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2
Wiki