Cambridge audio D500se static popping noise on one channel - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Source & Line > Digital Line Level

Digital Line Level DACs, Digital Crossovers, Equalizers, etc.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 13th July 2015, 09:38 AM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Mar 2006
Location: Cheshire
Default Cambridge audio D500se static popping noise on one channel

Hi
Can anyone help?
My Cambridge Audio D500se makes a static popping noise on one of the channels, the other is fine.
What is the likely cause?
__________________
Regards.
Michael
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cambridge audio D500se static popping noise on one channel dublin78 Digital Source 0 7th July 2015 09:58 AM
cambridge audio d500se schematic gari Digital Source 5 20th January 2012 05:15 PM
Please help me add a Tentlabs clock to Cambridge Audio D500se dublin78 Digital Source 0 20th January 2012 10:49 AM
Speakers popping and static noise at all volume levels PPI Amp duderino201 Car Audio 21 8th May 2010 09:19 PM
popping and static noise in an Altec 1592A lassoharp Solid State 7 14th March 2009 02:25 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 10:32 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2015 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2