Should my TDA1541 NON-A be putting out 5v+ on Pin 1? LE/WS? - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Source & Line > Digital Line Level

Digital Line Level DACs, Digital Crossovers, Equalizers, etc.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Today, 01:13 AM   #1
diyAudio Member
 
freax's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Default Should my TDA1541 NON-A be putting out 5v+ on Pin 1? LE/WS?

Nevermind, fixed the problem
__________________
Personal website: http://www.shadytreeprojects.com/

Last edited by freax; Today at 01:23 AM.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Float charger? Cut off at 13.5v rest until 12.5v before switch on? danielwritesbac Power Supplies 106 8th October 2012 12:03 AM
Le class A and Le monstre parts sell off danieljw Swap Meet 22 5th June 2010 10:27 AM
Le Class A and Le Monstre based amps for regretful sale danieljw Swap Meet 0 9th February 2010 06:08 AM
Need info on WS polarity for TDA1541 peufeu Digital Source 4 17th October 2006 05:32 PM
Published Le versus measured Le eddog Multi-Way 8 11th February 2005 01:30 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 04:12 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2