diyAudio

diyAudio (http://www.diyaudio.com/forums/)
-   Digital Line Level (http://www.diyaudio.com/forums/digital-line-level/)
-   -   m2tech hiface 2 no sound help (http://www.diyaudio.com/forums/digital-line-level/218857-m2tech-hiface-2-no-sound-help.html)

sofus79 1st September 2012 01:56 AM

m2tech hiface 2 no sound help
 
i can get sound with the old hiface but not with the hiface 2 and yes i have selected the hiface 2 in meny but still no sound at all
can anybody help

qusp 1st September 2012 07:27 AM

have you plugged it into a usb 2 port that has enough power? you may be bumping up against your USB current limit

coolhead 1st September 2012 07:52 AM

No sound means the player play, and no error pop up? Have you select the correct output? Did your DAC lock on the signal?

sofus79 1st September 2012 10:33 AM

i use a mac mini and yes the player plays and selected the hiface 2 output i do the same as with the old hiface just without installing drivers since its plug and play

coolhead 1st September 2012 11:33 PM

Did your dac lock to signal? Have you select KS in your output? If the dac didn't lock after you select KS, you can send for warranty claim.

sofus79 2nd September 2012 04:02 AM

what is ks etc and where should i select that i don't really under stand

coolhead 2nd September 2012 08:34 AM

KS = kernel streaming

sofus79 2nd September 2012 03:23 PM

If I try to play music on Spotify or iTunes the player simply stops. If I change to the output on the mac it starts again and when I change it back to the Hiface 2 the player stops again.
When I started a movie on VLC the Hiface 2 disappeared from the audio device list.

sofus79 2nd September 2012 03:25 PM

Quote:

Originally Posted by coolhead (Post 3148690)
Did your dac lock to signal? Have you select KS in your output? If the dac didn't lock after you select KS, you can send for warranty claim.

I don't know what you mean or what I should do....

sofus79 3rd September 2012 10:02 PM

i have 2010 mac mini with os 10,6 when i use the old hiface i plug it in select hiface then there is sound then i take hiface 2 plug it in select hiface 2 no sound at all i have tried itunes spotify vlc no sound


All times are GMT. The time now is 02:45 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio


Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2