m2tech hiface 2 no sound help - Page 2 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Source & Line > Digital Line Level

Digital Line Level DACs, Digital Crossovers, Equalizers, etc.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 4th September 2012, 01:57 AM   #11
diyAudio Member
 
Join Date: Mar 2010
I'm pc user and on foobar, never tried Mac and iTunes. In foobar, I can select output, either KS or DS, you should use KS if you are playing hires file. As far as I know, hiface 1 & 2 share the same driver, it shouldn't be the driver problem. Why not you go back to shop where you bought the hiface2 and tell them your problem?
  Reply With Quote
Old 4th September 2012, 04:19 AM   #12
sofus79 is offline sofus79  Denmark
diyAudio Member
 
Join Date: Mar 2012
for mac ther is no driver its plug and play for mac
  Reply With Quote
Old 4th September 2012, 04:47 AM   #13
jrenkin is offline jrenkin  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Denver, Colorado
Go download the driver. It wasn't plug and play for me either on an older Mac. Don't know why, but 10.6 on 2011 MBA plug and play, but 10.6 on 2008 White MacBook, I had to install the driver. Just google it, download and follow instructions. Took minutes only.
  Reply With Quote
Old 4th September 2012, 04:51 AM   #14
sofus79 is offline sofus79  Denmark
diyAudio Member
 
Join Date: Mar 2012
there is no driver for the hiface 2 and i have 2010 mac mini with 10.6 so it should work
  Reply With Quote
Old 4th September 2012, 04:52 AM   #15
sofus79 is offline sofus79  Denmark
diyAudio Member
 
Join Date: Mar 2012
i get sound with the old hiface
  Reply With Quote
Old 4th September 2012, 05:23 PM   #16
jrenkin is offline jrenkin  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Denver, Colorado
Did you at least download and try the "hiface/evo" driver for OS 10.6? Can't hurt and worked for me.
  Reply With Quote
Old 4th September 2012, 05:25 PM   #17
sofus79 is offline sofus79  Denmark
diyAudio Member
 
Join Date: Mar 2012
Rogue Amoeba | Freebies: Free Software for Mac OS X SoundSource i downloaded this and now every thing works perfect
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
M2Tech Hiface USB/spdif Leeuwarden Swap Meet 1 16th June 2012 03:09 PM
Diy PSU for M2Tech HiFace EVO Ryssen PC Based 1 11th February 2012 12:52 PM
M2Tech Hiface Help needed Koenjer Digital Source 0 16th November 2011 11:34 AM
FS: M2Tech Hiface rca Fasen Swap Meet 1 11th January 2011 08:31 PM
DTS/AC3 support with m2tech hiFace Berki Digital Source 0 6th January 2010 08:13 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 09:46 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2