emu 0404 output gone...... - Page 2 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Source & Line > Digital Line Level

Digital Line Level DACs, Digital Crossovers, Equalizers, etc.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 6th July 2012, 04:52 AM   #11
wwenze is offline wwenze  Singapore
diyAudio Member
 
Join Date: Mar 2008
I see I have misunderstood the situation previously, ignore my above reply.

Does the Sync Source setting do anything?
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS: EMU 0404 USB Package! jdubs Swap Meet 0 14th February 2012 01:44 AM
EMU 0404 & Soundtester problems jakruby Equipment & Tools 3 15th May 2011 10:45 AM
EMU 0404 PCI - Needs a fixin' first, but... jbeckva Digital Line Level 1 28th December 2010 02:53 PM
EMU 0404 Sound Card tripathdude Digital Source 5 23rd May 2008 04:46 PM
Modding my EMU 0404: Can someone please verify bg4533 Digital Source 4 11th November 2004 09:32 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 02:07 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2