Alpine 3362 display not working??? - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Source & Line > Digital Line Level

Digital Line Level DACs, Digital Crossovers, Equalizers, etc.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 22nd September 2010, 10:25 AM   #1
dhamia is offline dhamia  United Kingdom
diyAudio Member
 
Join Date: Jul 2010
Default Alpine 3362 display not working???

Hi I have an alpine 3362 sound field processor, it has a hideaway box and display/control unit on a long din lead.

The unit powers up and all buttons light up and functions switch when buttons pressed, however the analyzer display doesn't light up?
I tested the din lead and all the pins work fine.

Any ideas or thoughts appreciated.
Thanks
  Reply With Quote
Old 22nd September 2010, 12:14 PM   #2
Mooly is offline Mooly  United Kingdom
diyAudio Moderator
 
Mooly's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Haven't a clue what one of those looks like, but if it's an LCD display, then they often use just a bulb for backlighting... common failure point on any equipment.

If it's a VFD (Vacuum Flourescent) type then there is more electronics involved. A DC to DC convertor would be used to derive heater supply and higher negative voltage rails... again the convertors (generally) can be a failure item. Usually dried up caps cause failure of the module.
__________________
-------------------------------------------------------
Installing and using LTspice. From beginner to advanced.
  Reply With Quote
Old 30th September 2010, 10:01 AM   #3
dhamia is offline dhamia  United Kingdom
diyAudio Member
 
Join Date: Jul 2010
Anybody got a spare display for sale?
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Proton CD Display Not Working prs1 Digital Source 0 10th January 2010 12:34 PM
working on a alpine mrv jol50 Car Audio 49 16th December 2007 06:26 AM
CD display not working brewer Parts 8 30th March 2004 07:03 AM
Display option per page not working UrSv Forum Problems 3 9th May 2003 02:31 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 11:36 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2