Problem PCM 56 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Source & Line > Digital Line Level

Digital Line Level DACs, Digital Crossovers, Equalizers, etc.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 20th July 2010, 12:09 PM   #1
sich is offline sich  Serbia
diyAudio Member
 
Join Date: May 2010
Location: Belgrade
Default Problem PCM 56

I made the nos DAC with CS 8412.74 F04, PCM 56 and used the entire audio section of the Denon DCD-3300 and first appeared a problem with too much bass.
I heave Kenwood KA-1100d and BOSE 601 Mk III, high and middle are pure, but a lot weaker compared to the bass that are also clean,they killed!
I keep the tone controls flat and do not know what the problem is? Does anyone an idea what could be happening?Use Kairo sheme
Attached Images
File Type: png PCM 56KP.png (117.3 KB, 42 views)
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem PCM 56 sich Digital Source 0 20th July 2010 11:59 AM
Problem On CDM2/10 Mission PCM 7000 mgm31 Digital Source 10 11th December 2006 07:42 AM
PCM 1792 vs. PCM 1794 vs. DSC 179x? capslock Digital Source 3 25th September 2003 03:36 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 05:11 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2