Problem with my charlize - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Class D

Class D Switching Power Amplifiers and Power D/A conversion

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 3rd June 2006, 08:12 AM   #1
Radian is offline Radian  Germany
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: Wiesbaden
Default Problem with my charlize

I have reversed the polarity on the charlize and thought I killed the chip.
Then I have soldered a new TA2020 but it makes no sound either.
The rest of the boards components are just passive, so I have no clue what could be damaged.
What do you think could be the problem?

Regards,
Klaus
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with Charlize amp Nikola Krivorov Class D 1 6th February 2009 03:44 PM
First DIY project, Charlize problem atldiyr Class D 3 15th September 2008 07:42 PM
Charlize Drop-Out Problem serengetiplains Class D 4 27th August 2006 08:20 AM
charlize problem jonastus Class D 4 13th May 2006 01:44 PM
Charlize input cap problem - Help! KT Class D 9 10th February 2006 03:22 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 03:55 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2