Any issues with TA2041? - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Class D

Class D Switching Power Amplifiers and Power D/A conversion

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 14th March 2005, 03:38 PM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2002
Location: Where work is
Default Any issues with TA2041?

Are there any known issues with TA2041?
I want to use it in 2.1CH mode (30+30+60)

Thanks and regards,

bimbla.
  Reply With Quote
Old 15th March 2005, 08:40 AM   #2
maiky76 is offline maiky76  France
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2004
Location: China, SZX
Hi!

I am also really interested in this point, I can't find in the data sheet the BTL mode. However it seems that the ship embed 4 bridged output....
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
NAD 216 issues Kamuy Solid State 28 17th December 2009 03:16 PM
WAF issues Lostcause Full Range 15 17th August 2008 03:21 PM
IP issues GRollins The Lounge 25 10th July 2007 05:43 AM
CFB Issues Fuling Tubes / Valves 12 23rd August 2005 07:34 PM
Windows XP issues.. mikeks The Lounge 7 9th July 2005 10:29 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 05:21 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2