UCD400 amplifier - Is this setup OK? - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Class D

Class D Switching Power Amplifiers and Power D/A conversion

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 20th October 2004, 10:35 AM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2004
Location: Everywhere
Question UCD400 amplifier - Is this setup OK?

Hello everyone,

I am shopping for UCD400 parts today and thought about
buying two PSU's of the following type from Schuro:

http://www.schuro.de/preisl-nte10-63tnet.htm
contains 4 x 10.000uF at 63V

Would it be OK if I use two of these PSU's (one for each channel)
and does it work? Also, does it make a sonical difference?

Also, I can only get 2x35V secondaries from my torodial,
is that a sonical disadvantage in your opinion?

Thanks for your help,

Michael
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
UcD400 Q & A classd4sure Class D 1762 13th November 2013 01:39 PM
Vertical amplifier setup Thomasjunta Everything Else 3 13th May 2009 05:17 AM
6 channel TA2020 finished amplifier PCB (setup for 12V) maurycy Swap Meet 2 27th February 2009 05:07 PM
WTB UCD400/UCD180 amplifier rmihai Swap Meet 0 18th March 2005 07:28 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 11:34 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2