Lepai TA2020 Clicking Sound - Page 2 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Class D

Class D Switching Power Amplifiers and Power D/A conversion

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 5th December 2012, 07:14 PM   #11
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2012
Same kind of issue.

I hear high pitched noise with cracking if I turn the volume up. But if I unplug the audio cable it stops. I am using a simple 3.5mm audio male - male cable.

Would this fix my problem? HQ 2 Metre 3.5mm to 2 x Phono Plugs Gold Metal Cable by Cable Mountain
  Reply With Quote
Old 7th December 2012, 12:16 AM   #12
diyAudio Member
 
nigelwright7557's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Carlisle, England
I had 2092 based system clicking like that and it was the power supply wasn't decoupled well enough.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
lepai ta2020(b) no sound when reching high volume moshemft Class D 2 2nd October 2011 08:54 PM
No sound from Lepai TA2020, no current draw SecretChimp Class D 2 14th September 2011 08:02 PM
No sound from Lepai / TA2020 ggaahh Class D 2 12th June 2011 02:16 PM
Lepai TA2020 westsounds Class D 5 3rd January 2010 08:03 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 04:05 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2