Slight crackle when starting new track TA2020 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Class D

Class D Switching Power Amplifiers and Power D/A conversion

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 26th January 2012, 12:39 PM   #1
Katch is offline Katch  United Kingdom
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2011
Default Slight crackle when starting new track TA2020

I've just running my TA2020 in at the moment and finally finished casing it last night.

I'm noticing a slight staticy crackle that only happens when starting a new track and stops within a few moments of the new track playing.

Any ideas what could be causing it? The amp is silent when you stop/pause the input even turned right up.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
difference between ta2020 and ta2020-20 amiti Class D 12 16th January 2012 08:04 PM
Slight Hum From IC Monjul Analog Line Level 6 13th May 2010 05:53 AM
slight pop/ crackle on power up onis_uk Class D 3 5th April 2010 05:16 PM
Slight balance drift ... Help please Deaf Cat Solid State 0 4th May 2009 03:06 PM
slight hum still haunting me Carlp Tubes / Valves 5 23rd July 2006 05:39 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 07:46 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2