Need help with no sound from kicker zx750.1 amp - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Class D

Class D Switching Power Amplifiers and Power D/A conversion

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 7th May 2011, 04:46 PM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: May 2011
Default Need help with no sound from kicker zx750.1 amp

I have tried all the wiring configuration and even took my other amp and put it in its place it worked fine so its not the connections or the speaker its the amp. It was playing fine them my phone rang and the stereo went to interrupt the music which it did fine but there was a burping coming from the speaker which not even turning off the radio could stop. Then like a scratching sound and nothing has come out of the amp every since. I have tested the output and power transistors with the info from perry's website just not sure what the readings should be since I don't have a schematic but they were all consistant. The amp isnt in protect mode just wanted to know what I should test next or where to begin. Thanks for any help in advance.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Kicker zx1000.1 no sound¡ ray9043 Car Audio 53 18th April 2012 04:57 AM
Need schematic for kicker zx750.1 no1stunna Car Audio 19 11th January 2012 04:10 PM
Help for a Kicker ZX750.1 that goes into protection in 15 mins & does not get warm. BIG4REST Car Audio 0 14th August 2009 09:40 PM
Kicker zx750.1 texasrebel1 Car Audio 2 10th January 2009 04:46 PM
Kicker zx750.1 solobaric 10's texasrebel1 Car Audio 2 5th December 2008 01:27 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 05:09 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2