Class D Amp with LM566,LM393 and 2XIRF530 - Page 16 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Class D

Class D Switching Power Amplifiers and Power D/A conversion

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 16th December 2012, 10:58 AM   #151
diyAudio Member
 
apexaudio's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Serbia
74HC00 is ok and you can use three 0.15R in parallel to get 0.05R, but 0.15R is ok for test (O/C current is 3.6A thru speaker)
  Reply With Quote
Old 16th December 2012, 11:10 AM   #152
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2010
Hi sir apex
very thanks for your good amp
sound is very good even in HI FREQ like sir manoj amp just his amp has beter power than your amp.
nothing is warm even mosfets and filter. i use T106-2 core.
how can i use this amp in 2 ohm ?
some pic for sir apex D200 amp

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.

very thans good enginier
  Reply With Quote
Old 16th December 2012, 11:28 AM   #153
diyAudio Member
 
apexaudio's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Serbia
D200 can be use with 2 ohms load without any changes, just 0.05R in O/C detect circuit, and this is full range hi-fi amp work on 450kHz, for more power increase input level with preamp.
Nice work, can you upload video on yutube?
Regards

Last edited by apexaudio; 16th December 2012 at 11:33 AM.
  Reply With Quote
Old 16th December 2012, 11:48 AM   #154
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2010
thanks
i dont use preamp now but in futher i do
i can not open youtube site beacuse it was filtered in my country isp.
i try upload it here sir mileslakovic.
thanks for every thing you do.
  Reply With Quote
Old 16th December 2012, 12:05 PM   #155
diyAudio Member
 
apexaudio's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Serbia
Quote:
Originally Posted by Hadighorbani View Post
thanks
i dont use preamp now but in futher i do
i can not open youtube site beacuse it was filtered in my country isp.
i try upload it here sir mileslakovic.
thanks for every thing you do.
For full power D200 input voltage must be 1.5V RMS
  Reply With Quote
Old 16th December 2012, 12:11 PM   #156
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2010
thanks sir
i try to upload video but can not
my video file size was 250MB for under 2 minets
sorry
  Reply With Quote
Old 16th December 2012, 12:21 PM   #157
diyAudio Member
 
apexaudio's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Serbia
Quote:
Originally Posted by Hadighorbani View Post
thanks sir
i try to upload video but can not
my video file size was 250MB for under 2 minets
sorry
Post video file to me apex@eunet.rs thanks
  Reply With Quote
Old 16th December 2012, 01:22 PM   #158
exflaco is offline exflaco  Armenia
diyAudio Member
 
Join Date: Mar 2005
Location: Santa Fe
The schematics its very important here ,please share sir Apex
  Reply With Quote
Old 16th December 2012, 01:33 PM   #159
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2010
sir my internet speed was 3kb/s
my isp was error about 1 month.
i was working hard with computer
some thing has error in my board
when i increase volume the sub woofer dont work and just creat sound like gher gher gher.
i try to upload 7 second video file.
i was control the input current it was very low when the volume is in top.!!!
the current was 0.03 A
why ?
we need a good preamp for use full power.
and good smps too.
i dont have any smps. i need a powerfull smps.
  Reply With Quote
Old 16th December 2012, 01:36 PM   #160
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2010
the sound is very good when out put power was about 50 watt.
i thing my power stage has error
i was used a transformer with + - 25 VDC 3A
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Configuring an AB class amp to work in pure A class jrme Tubes / Valves 5 23rd February 2010 06:31 PM
Can a Class AB PP amp be said to be operating in Class A at low signal levels? ray_moth Tubes / Valves 19 23rd January 2009 07:52 PM
why p-p amp RL for class B is 1/2 the class A load? walter33333 Tubes / Valves 2 12th February 2008 04:56 PM
Class D amp? Digital amp? or traditional Class A? rockytro Solid State 21 23rd May 2006 12:40 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 07:18 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2