Trend Audio TA-10.1 current issue - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Class D

Class D Switching Power Amplifiers and Power D/A conversion

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 1st June 2010, 08:37 AM   #1
iMac is offline iMac  Sweden
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2005
Question Trend Audio TA-10.1 current issue

What should a Trend Audio TA-10.1 draw in idle current (12V, no signal in)?

I have change the chip because it was fried and now it draw about 100mA at no signal in. The chip gets warm but it plays and sound ok.. The DC offset is checked.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Trends Audio TA-10: Modding Potential? Dexdexter Class D 994 16th December 2010 12:29 PM
Trends Audio TA-10 Questions echomancer Class D 7 24th December 2007 01:53 AM
FT: Trends Audio TA-10 marginwalker Swap Meet 9 8th August 2007 05:04 PM
Charlize vs Trends Audio TA-10? raver Class D 30 10th June 2007 04:14 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 12:54 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2