ucd 25 watts to 1200 watts using 2 mosfets - Page 329 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Class D

Class D Switching Power Amplifiers and Power D/A conversion

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 24th January 2013, 03:32 PM   #3281
diyAudio Member
 
Join Date: Oct 2009
[QUOTE=Hadighorbani;3335818]
Quote:
Originally Posted by luizcpimenta View Post

hi
i sent 2 pdf file in gmail for you
have nice time

Thanks.
  Reply With Quote
Old 24th January 2013, 04:07 PM   #3282
diyAudio Member
 
Join Date: Oct 2009
Quote:
Originally Posted by thienchay View Post
...
like this
Hi Thienchay.
The PCB IRS200D correct?
It worked perfectly?
I am needing to mount two of these plates.
Thank you for your attention.
  Reply With Quote
Old 27th January 2013, 08:57 PM   #3283
IRSound is offline IRSound  Germany
diyAudio Member
 
Join Date: Feb 2012
Unhappy IRS-1500 Fail !

Hi guys..

so I've just finished IRS1500..but there is also a problem

please watch this video :

Class-D IRSD1K5 - No & Low Level input Problem - YouTube

when i turn on power supply..after s short delay , speaker connected to amp's out. as you can hear in video , there is a noise available at output. (input volume = 0) and when i increase volume up to 4~5%, a really bad audio signal become appear. also the active led indicator isn't bright constantly.
when i increase the volume (about 7~8 %) the amp start to oscillate and those problem solved.

guys please help me. anyone have similar problems ?

Regards,
IRSound
  Reply With Quote
Old 28th January 2013, 01:15 AM   #3284
diyAudio Member
 
jcoelhogsia's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: goianesia-goias
Quote:
Originally Posted by IRSound View Post
Hi guys..

so I've just finished IRS1500..but there is also a problem

please watch this video :

Class-D IRSD1K5 - No & Low Level input Problem - YouTube

when i turn on power supply..after s short delay , speaker connected to amp's out. as you can hear in video , there is a noise available at output. (input volume = 0) and when i increase volume up to 4~5%, a really bad audio signal become appear. also the active led indicator isn't bright constantly.
when i increase the volume (about 7~8 %) the amp start to oscillate and those problem solved.

guys please help me. anyone have similar problems ?

Regards,
IRSound

post pcb picture in high definition to see what his mistake was.
  Reply With Quote
Old 28th January 2013, 08:48 AM   #3285
IRSound is offline IRSound  Germany
diyAudio Member
 
Join Date: Feb 2012
Hi Jcoelhogsia,
Thanks for helping me..

this list shows the difference between my component and attached layout :

- Using BYV28-600 instead of MUR160 (beside IR2110)
- Using MUR460 instead of MUR160 after inductor
- Using 1N5819 instead of 4148 (mosfet's gate)
- Using IRFP250N instead of FDA69N25
- Using 47.5 Ohm gate resistor

and i have problem with no input signal and lower level input , like what you see in that video.

Regards,
IRSound
Attached Images
File Type: jpg IRSound-IRSD1K5-2.jpg (245.0 KB, 1016 views)
File Type: jpg IRSound-IRSD1K5-3.jpg (280.2 KB, 974 views)
File Type: jpg IRS1K5D-1.jpg (170.5 KB, 930 views)

Last edited by IRSound; 28th January 2013 at 09:07 AM.
  Reply With Quote
Old 28th January 2013, 09:09 AM   #3286
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2010
i need help too for IRS1500D
  Reply With Quote
Old 28th January 2013, 10:23 AM   #3287
diyAudio Member
 
jcoelhogsia's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: goianesia-goias
Quote:
Originally Posted by IRSound View Post
Hi Jcoelhogsia,
Thanks for helping me..

this list shows the difference between my component and attached layout :

- Using BYV28-600 instead of MUR160 (beside IR2110)
- Using MUR460 instead of MUR160 after inductor
- Using 1N5819 instead of 4148 (mosfet's gate)
- Using IRFP250N instead of FDA69N25
- Using 47.5 Ohm gate resistor

and i have problem with no input signal and lower level input , like what you see in that video.

Regards,
IRSound

post the other side of the pcb.
  Reply With Quote
Old 28th January 2013, 12:22 PM   #3288
IRSound is offline IRSound  Germany
diyAudio Member
 
Join Date: Feb 2012
ok...

do you have any suggestion ?
Attached Images
File Type: jpg IRSound-IRSD1K5-4.jpg (201.3 KB, 889 views)
File Type: png IRSD1K5-Bot.png (52.9 KB, 827 views)
  Reply With Quote
Old 28th January 2013, 05:11 PM   #3289
diyAudio Member
 
jcoelhogsia's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: goianesia-goias
Quote:
Originally Posted by IRSound View Post
ok...

do you have any suggestion ?
pcb ok, its assembly this perfect, as you have to replace the diode mur160, what voltage are you using? My run this perfect./http://www.youtube.com/watch?v=HU4e88xkp_M

Last edited by jcoelhogsia; 28th January 2013 at 05:27 PM.
  Reply With Quote
Old 28th January 2013, 09:48 PM   #3290
IRSound is offline IRSound  Germany
diyAudio Member
 
Join Date: Feb 2012
Thanks ,

Quote:
- Using BYV28-600 instead of MUR160 (beside IR2110)
This MUR160 ?

supply voltage is about +/-55v
- also i replace those 6.8K with 5.6K.


Yes, i saw that video before. also video for 4K5 (what is the song in that video ?)

you don't have any problem in lower input signal at startup ? that blue led is light up at first ?

Regards
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Philips 40/25/15 watts amplifier with Universal preamplifier circuit. renjiish Solid State 64 28th July 2014 11:33 AM
Decibel Watts VS Watts ? fivestring Solid State 11 1st April 2009 01:08 PM
AMP1-B: why only 25 watts @8ohms? theAnonymous1 Class D 10 15th August 2005 06:55 PM
Sound quality of amps at 0.3 watts vs @ typical 5 watts rick57 Solid State 2 26th March 2005 06:25 AM
Need 2 watts Vivek Everything Else 4 17th July 2003 08:29 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 07:35 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2