Tripath TA0104 Eval Board Problem - Help! - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Class D

Class D Switching Power Amplifiers and Power D/A conversion

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 2nd June 2008, 06:06 AM   #1
laugoo is offline laugoo  United Kingdom
diyAudio Member
 
Join Date: May 2004
Location: UK
Default Tripath TA0104 Eval Board Problem - Help!

I have an original tripath eval board with the TA0104 module on which has been working fine till a few days ago when the on board relay for the outputs stopped clicking in a few seconds after the power is switched on. Checked the relay manually and works fine. 0104 module seems to work fine. Has anyone come across this problem before?
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS: 3 Tripath TA0104 eval boards and PS parts guyv Swap Meet 4 25th December 2007 07:34 AM
Tripath TA0104 board - wanna buy blmn Swap Meet 2 9th March 2006 08:23 PM
Anyone tried an eval board from Tripath? mr_push_pull Class D 36 19th June 2005 07:04 AM
WTB: Tripath Eval Board (Must have FETS!) Crazy_D Swap Meet 5 1st September 2004 05:46 AM
Tripath Eval board for trade JohnG Swap Meet 2 29th April 2003 02:56 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 09:09 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2