problem using tda 8920bj - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Class D

Class D Switching Power Amplifiers and Power D/A conversion

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 21st June 2007, 02:27 PM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2007
Question problem using tda 8920bj

I made a circuit similar to that given in the datasheet of philips tda8920bj(2 x 100W IC). But the ic doesn't seem to switch on.
I wanted to know how to measure the STABI voltage. When the mode voltage of 5.6V is given to pin 23 it is redcucing down to 0V,and when i remove the connection from this pin it becomes 5.6V from the supply using thezener diode. I saw EVA and Primoz dealings about this ic. I don't know even what kind of protection is activated in my circuit.Can anyone help to solve my problem?
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
mtx amp problem [[help!!]] fuzzypinkhat45 Car Audio 3 8th July 2008 05:34 AM
I need help with a pot problem. Harderror Class D 8 16th December 2006 04:04 PM
p3a problem MaXiZ Solid State 17 16th July 2005 07:14 AM
GC amp problem Jamh Chip Amps 30 6th April 2004 02:50 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 08:12 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2