New build, up and functioning - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Commercial Sector > Vendor Forums > Chipamp

Chipamp IC amp kits & PC boards from ChipAmp

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 27th October 2010, 07:13 PM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Loss Angeles
Default New build, up and functioning

Hi, I've got one channel up and running from my recent order from chipamp.com, the other to follow ASAP. Thanks for the great project!
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Marantz CD50 not functioning properly after mods honinbou Digital Source 6 6th January 2008 10:52 PM
Reception On Tuning Scale Not Functioning Right. Need Help 65blkbkgt Car Audio 2 15th July 2007 11:58 AM
WTB:Pink Triangle Da Capo (non-functioning) Studley Swap Meet 2 28th January 2007 03:46 PM
Audax French Site Is Functioning kelticwizard Multi-Way 25 20th June 2004 10:34 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 12:05 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2