a newbies question - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Chip Amps

Chip Amps Amplifiers based on integrated circuits

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 26th March 2006, 03:47 PM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Mar 2006
Location: Athens
Default a newbies question

I have just made my first GainClone chip amp with LM3875. The kit is from audiosector. The problem whitch i have is that when I turn the volume of my NAD C 320 BEE, which i use as a pre from pre-out, a little bit higher it occurs hard clipping. Should I tweak the PS wit bigger caps? I only use two 10F caps that came with the basic kit...
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
about newbies...and textbook.. Stefanoo Tubes / Valves 15 21st November 2006 07:11 AM
DSP for newbies jackinnj Digital Source 0 20th May 2006 12:38 AM
Books for newbies idarwin Multi-Way 3 8th January 2006 09:23 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 09:56 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2