sub amp not working - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Chip Amps

Chip Amps Amplifiers based on integrated circuits

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 28th July 2005, 06:29 AM   #1
felzi is offline felzi  Australia
diyAudio Member
 
Join Date: May 2005
Location: Victoria
Default sub amp not working

hi i have a Jensen DX 260 powered subwoofer,
i went to use it the other day and it is not working!!
if you turn it right up, u can just hear it, it is really quiet.
i have taken it to get fixed but they did not look at it because they could not get a wiring diagram.
does anyone know what could be wrong with it?
or where i could get the wiring diagram?
thanx
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Non working DAC Paco Digital Source 7 10th September 2011 02:58 PM
Amp non working covik Solid State 0 12th November 2006 09:12 PM
WTB Krell KSA Mk2- working or non working Jozua Swap Meet 0 20th March 2006 12:14 PM
p3a not working, help! benmanf Solid State 9 27th May 2005 02:02 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 02:40 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2