LM3875 Problem - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Chip Amps

Chip Amps Amplifiers based on integrated circuits

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 23rd September 2004, 07:40 AM   #1
nitin is offline nitin  India
diyAudio Member
 
nitin's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: NEW DELHI
Send a message via ICQ to nitin Send a message via MSN to nitin Send a message via Yahoo to nitin
Default LM3875 Problem

hey to all,

I'm new to DIY and made a gainclone LM3875tf based on the National for single supply config. The problem is the amp is work fine when RCA cables are connected to TV out but when i connect CD player( sony,pioneer) the heavy distortion come into play.but the CD players work fine with sony amp when connected to cd input but like mine when connected to phono to sony amp which have got two input CD and PHONO.

As this amp is intended to work with cd player so do i have to make some change to make sure the output is as fine as with sony amp.Please suggest.
note:
I have used common ground and inductor wire is not used in zobel.
Attached National single supply config.
Attached Images
File Type: jpg single supply for lm3875.jpg (21.5 KB, 54 views)
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
LM3875 gainclone problem cjv998 Chip Amps 25 16th August 2007 12:57 PM
LM3875 amp problem sebtdi Chip Amps 6 12th July 2007 07:23 AM
lm3875 problem jsteigs Chip Amps 20 28th November 2004 01:24 PM
Hum problem with LM3875 GC!! w00t Chip Amps 26 19th October 2004 09:36 PM
:: Lm3875 Gc Problem :: audioPT Chip Amps 7 15th October 2004 02:03 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 12:00 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2