Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Chip Amps

Chip Amps Amplifiers based on integrated circuits

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 24th May 2004, 10:13 AM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: May 2004
Location: Kazan
Default Problem with TDA7386

I've built amp on TDA7386? it works fine when I take signal from speaker output of soundcard. But when I try to take a signal from speaker output of car radio (built on TDA1515B), my amp starts short turn-offs (looks like something short curcuiting it's output). It is exactly not clipping? because from soundcard it can output more higher signal. I tryed to increase capasitor at power input, but gain no result.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help with TDA7386 jorge_rc Chip Amps 8 20th June 2012 07:46 PM
TDA7386 Car Amp Redshift187 Chip Amps 21 26th May 2009 12:13 AM
TDA7386 Problem jorge_rc Chip Amps 6 15th April 2009 06:32 PM
TDA7386 Problem please help Brownstocker Chip Amps 5 28th January 2008 10:02 PM
Tda7386 koloko Chip Amps 1 18th June 2007 08:25 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 03:53 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2