lm1875 fizzing away probelm - Page 17 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Chip Amps

Chip Amps Amplifiers based on integrated circuits

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
View Poll Results: Was a good idea to use two lm1875 or a big stk chip
Use stk 8 27.59%
use lm1875 21 72.41%
Voters: 29. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 21st January 2013, 12:27 PM   #161
PetruV is offline PetruV  Romania
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2012
Location: Bucuresti
Im 13 but i have been woking with 220v since i wad 9 so im very experienced
  Reply With Quote
Old 21st January 2013, 03:32 PM   #162
PetruV is offline PetruV  Romania
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2012
Location: Bucuresti
Quote:
Originally Posted by blu_glo View Post
- did the attenuator work ok?
No it didnt the buzz is still there,but only when something is hooked up to it
  Reply With Quote
Old 21st January 2013, 05:36 PM   #163
PetruV is offline PetruV  Romania
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2012
Location: Bucuresti
Quote:
Originally Posted by PetruV View Post
No it didnt the buzz is still there,but only when something is hooked up to it
whoops i think it is so because i had pu it the wrang way around
  Reply With Quote
Old 21st January 2013, 06:20 PM   #164
PetruV is offline PetruV  Romania
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2012
Location: Bucuresti
Blu glo your attenuator was a piece of crap causing a lot of noises,sorry for sounding rude but thats the truth
  Reply With Quote
Old 23rd January 2013, 08:55 AM   #165
PetruV is offline PetruV  Romania
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2012
Location: Bucuresti
Actually the probem is because of the crappy rca cabble not carriing ground,those rca to 3.5mm cables are expensive and hard to find so my friend is not going to be able to get a working birthday present from me
  Reply With Quote
Old 23rd January 2013, 06:39 PM   #166
PetruV is offline PetruV  Romania
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2012
Location: Bucuresti
Default Vacum tubbes !!!

Can i do anything with these things?
Attached Images
File Type: jpg DSCF2915[1].JPG (603.7 KB, 64 views)
  Reply With Quote
Old 23rd January 2013, 06:45 PM   #167
PetruV is offline PetruV  Romania
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2012
Location: Bucuresti
ALSO can anyone sugest a good simple class a amp using these small transistors, i have some bigger ones,but show me your schematics first
Attached Images
File Type: jpg DSCF2918[1].JPG (609.6 KB, 56 views)
  Reply With Quote
Old 23rd January 2013, 09:27 PM   #168
PetruV is offline PetruV  Romania
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2012
Location: Bucuresti
The best one of the transistors seems to be the c8050 at 1.5 a max
Again no answers? sad face
  Reply With Quote
Old 24th January 2013, 08:24 AM   #169
PetruV is offline PetruV  Romania
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2012
Location: Bucuresti
Quote:
Originally Posted by blu_glo View Post
The fastest and easiest thing to do is put a 0.1uF capacitor in parallel with 22-100 ohm resistor between 0V RCA inputs and the metal chassis. The metal chassis should be earthed at all times, please see my above post about working with mains.
That would get me into a ground loop,i aleardy cut the ground wire to my computer psu which powers my amps to stop this pluss that amp dosen have a ground plug
  Reply With Quote
Old 24th January 2013, 08:50 AM   #170
diyAudio Member
 
picowallspeaker's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
PetruV we're happy to know that you're still alive !
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hiss probelm on JLH class A rchung Solid State 8 8th January 2013 04:44 PM
Preamp for LM1875 tom91 Chip Amps 3 26th July 2009 03:08 PM
lm1875 siemensc65 Chip Amps 4 23rd May 2006 03:28 AM
Lm1875 soundNERD Chip Amps 14 12th October 2003 02:26 AM
offset probelm in bugle phono preamp dre Solid State 5 13th April 2003 06:41 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 01:31 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2