got opa627 driving opa549 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Chip Amps

Chip Amps Amplifiers based on integrated circuits

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 22nd November 2012, 08:08 PM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Aug 2012
Default got opa627 driving opa549

got a pair of opa627 and they are driving opa549

when i turned up the vol it was slightly popping. Thought if some gain is too much but its just 2.

I could observe the difference only in highs and wishpers which is pretty obvious....

how long it would take for opa627 to breakin atleast by 50%?
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Opa549 ANTHONY2181 Chip Amps 51 3rd March 2014 06:45 PM
My opa549 amp and opa627+buf634 pre Alcaid Chip Amps 40 22nd June 2006 03:21 AM
Opa549 Treefingers Chip Amps 1 23rd September 2005 08:37 PM
opa549 E/S jaudio Chip Amps 9 12th January 2005 10:20 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 04:41 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2