capacitor burn in times? does it needs signal? - Page 7 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Chip Amps

Chip Amps Amplifiers based on integrated circuits

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 18th August 2012, 03:18 PM   #61
bcmbob is offline bcmbob  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Bay City, Michigan
__________________
Bob M.
"Arrange Whatever Pieces Come Your Way."
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Capacitor Burn-In/Break-In serengetiplains Parts 62 9th December 2013 07:58 PM
Burn in small signal tubes? karsten21 Tubes / Valves 4 31st October 2011 07:34 PM
Jensen PIO capacitor burn in captaink Tubes / Valves 82 13th August 2010 12:27 AM
chip burn-out when plug-in or plug-out DVD signal lines xujing79 Class D 3 3rd August 2010 06:07 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 10:19 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2