2 Logitech Z5500 subs, 1 Control unit - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Chip Amps

Chip Amps Amplifiers based on integrated circuits

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 9th January 2010, 06:00 AM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Jan 2010
Default 2 Logitech Z5500 subs, 1 Control unit

so after sending back my control unit for replacement several times due to the lcd back light going out, they sent me an entire unit. i've ended up with 2 sets and only 1 control unit.


so i tried connecting the 2 units with some SVGA cables i soldered up but got some slight burning smells so i gave up on it.


i was looking for a second control unit on ebay and came across the cables that allow you to use the speakers without the control pod. that brought me to this site looking for a wiring diagram of the plug.


i've purchased a Y splitter cable and plan to hook up the 2 units that way. i used this picture and will only connect the wires that are highlighted in the pictures, do you see any problems with this?

http://img526.imageshack.us/img526/8...2209164739.jpg

thanks in advance.
  Reply With Quote
Old 25th April 2010, 08:31 PM   #2
diyAudio Member
 
Join Date: Feb 2010
I have done it with 2 subs to 1 control unit.
You have to make a Y-splitter cable and connect pin 1 to 1 and so on.
Only pin 10, 14 and 15 you dont cornnect.
Have fun....
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hacking the Logitech Z5500 undertone Chip Amps 519 20th August 2014 11:30 AM
My Logitech z5500 sub not working sunny Chip Amps 1 6th January 2010 03:27 AM
Logitech z5500 sattelites TB W3-871s. willhub Full Range 21 18th December 2006 07:50 PM
Using Logitech Z-560's without control box TKESlinky Solid State 1 13th September 2004 08:41 PM
Volume remote control unit oldstyle Everything Else 24 13th November 2002 04:28 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 10:42 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2