Weird slow oscillation - Page 3 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Chip Amps

Chip Amps Amplifiers based on integrated circuits

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 13th May 2003, 08:34 AM   #21
edm is offline edm  Netherlands
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2002
Location: The top of the Netherlands
I finally succeeded in getting the thing quiet and stable and all it took was changing the trafo....
Thanks for all the pointers and help.

Emiel
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
why are 18s *slow* mikee12345 Multi-Way 64 26th September 2011 04:36 AM
Weird oscillation Wavebourn Tubes / Valves 26 3rd September 2008 02:00 AM
Weird oscillation problem appeared Thoru Solid State 21 6th October 2007 07:44 PM
Slow Wiki peranders Forum Problems 7 9th April 2006 04:43 PM
How do you slow a fan ralph-bway Everything Else 8 8th July 2004 10:23 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 05:44 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2