diyAudio

diyAudio (http://www.diyaudio.com/forums/)
-   Chip Amps (http://www.diyaudio.com/forums/chip-amps/)
-   -   TDA7386 Problem (http://www.diyaudio.com/forums/chip-amps/142300-tda7386-problem.html)

jorge_rc 14th April 2009 09:24 PM

TDA7386 Problem
 
2 Attachment(s)
I try to build the circuit using the TDA7386. I tought I had recriated the schematic provided on datasheet, but ir didnt work...


I let the for you to can help me.


Please Help me

mjf 14th April 2009 09:51 PM

hello.
i think you have reverted tab and svr - tab goes to ground and svr needs the elcap..................
greetings.....

pacificblue 14th April 2009 09:54 PM

At first glance it seems that the 47 F capacitor is at the wrong pin. It should be connected to pin 10, but you connected it to pin 25.

jorge_rc 14th April 2009 10:02 PM

Quote:

Originally posted by mjf
hello.
i think you have reverted tab and svr - tab goes to ground and svr needs the elcap..................
greetings.....


Thanks.. but is that enough to make the circuit not to work???


Thanks again

pacificblue 15th April 2009 07:32 AM

Yes, because the SVR pin controls the on/off delay. It is charged through the TDA, and the amplifier turns on, when the capacitor is charged to a certain voltage. If you force that pin to ground, the amplifier will remain off.

jorge_rc 15th April 2009 07:39 AM

OK. Thanks a lot....

And what about mute and stby?


thanks

pacificblue 15th April 2009 07:32 PM

Mute and Standby should turn on after the amplifier. The datasheet application you are using is surely designed accordingly.


All times are GMT. The time now is 12:01 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio


Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2