Lenoxx HT-4 problem HELP!!! - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Chip Amps

Chip Amps Amplifiers based on integrated circuits

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 11th November 2007, 07:50 AM   #1
h3ad is offline h3ad  Australia
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2007
Question Lenoxx HT-4 problem HELP!!!

i was recently given a Lenoxx HT-4 powered 5.1 subwoofer
its got a dolby/DTS decoder in it + normal analauge inputs and it has 5 sattelite amps + subwoofer amp.

i only have the actual subwoofer box with plateamp and the only controls on it are Power, Reset and Input select... the probem is to change the volume and variouse other features it has a DB-9 "serial" style connector on it which plugs into a controller of sum sort

has anyone got the pinouts to that socket??
because right now i cant turn it up or down

thnx haydn
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
mtx amp problem [[help!!]] fuzzypinkhat45 Car Audio 3 8th July 2008 05:34 AM
FRD/ZMA Problem Twisted85 Multi-Way 5 4th December 2006 01:19 PM
p3a problem MaXiZ Solid State 17 16th July 2005 07:14 AM
GC amp problem Jamh Chip Amps 30 6th April 2004 02:50 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 04:54 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2