Hacking the Logitech Z5500 - Page 12 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Chip Amps

Chip Amps Amplifiers based on integrated circuits

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 3rd October 2009, 12:21 AM   #111
bail_w is offline bail_w  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2009
I followed http://www.diyaudio.com/forums/attac...8&d=1195243855 and I got it to work, but the center does not work. someone help me out?

I will post a picture in a sec
  Reply With Quote
Old 3rd October 2009, 12:34 AM   #112
bail_w is offline bail_w  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2009
Here is a image of my db-15 connector

http://baileyhomeserver.homeftp.net/...5connector.jpg
  Reply With Quote
Old 3rd October 2009, 04:28 PM   #113
diyAudio Member
 
Join Date: Oct 2009
Let me know if you get it to work.

Quote:
Originally Posted by bail_w View Post
Here is a image of my db-15 connector

http://baileyhomeserver.homeftp.net/...5connector.jpg
  Reply With Quote
Old 4th October 2009, 05:41 AM   #114
bail_w is offline bail_w  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2009
I got everything work now
  Reply With Quote
Old 4th October 2009, 11:59 PM   #115
diyAudio Member
 
Join Date: Oct 2009
Hi guys ive got the z5400 system but my sub blew can i use a z5500 subwoofer to replace my blown one?

I found out they use the same DAC in the receiver http://hardforum.com/showpost.php?p=...1&postcount=12.
  Reply With Quote
Old 6th October 2009, 04:42 AM   #116
diyAudio Member
 
Join Date: Oct 2009
Quote:
Originally Posted by bail_w View Post
Here is a image of my db-15 connector

http://baileyhomeserver.homeftp.net/...5connector.jpg
Mind sharing the knowledge
  Reply With Quote
Old 7th October 2009, 08:51 PM   #117
matiman is offline matiman  Poland
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Poland
Hello,
Which pins exactly I am supposed to connect with myself and to which to sound the signal from the computer, if only for me oneself my z-5500 included. I am sitting already on it 2 weeks and I cannot with it advise myself, I have the old version of loudspeakers with the exit chinch to satellites. After joining pins 6 and 8 with himself wailing is heard around subwoofer. Really I ask you very much for the help.

From above thank you very much.
Ps. I'm sorry for my English, but I am writing from Poland.


I am greeting,
Mateusz
  Reply With Quote
Old 14th October 2009, 04:10 PM   #118
diyAudio Member
 
Join Date: Oct 2009
Default Does anyone still have their Amplifiers for the Z-5500?

I have everything except for the base unit (lightning strike took out the amplifier (and caught the plastic port on fire), so I need a new one. I think my controller should work still, it should be just the subwoofer enclosure with amplifier that I need.
  Reply With Quote
Old 18th October 2009, 12:08 AM   #119
diyAudio Member
 
Join Date: Apr 2009
Quote:
Originally Posted by bail_w View Post
Here is a image of my db-15 connector

http://baileyhomeserver.homeftp.net/...5connector.jpg
Getting a 404 on the link for the pic..Can you repost.
  Reply With Quote
Old 18th October 2009, 12:13 AM   #120
diyAudio Member
 
Join Date: Apr 2009
Quote:
Originally Posted by bail_w View Post
I followed http://www.diyaudio.com/forums/attac...8&d=1195243855 and I got it to work, but the center does not work. someone help me out?

I will post a picture in a sec
My receiver doesn't use 1/8 stereo jack for the connection. It use spring clips just like the sub does for the satellites speakers. So how does the wiring change when just wanted to connect bare speaker wires
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
(Hacking the) Logitech Z-5300 pinouts? superxpro12 Chip Amps 2 23rd October 2009 03:02 AM
a big z5500 problem sonofwind Chip Amps 0 12th March 2009 02:07 AM
Z5500 from Home to Truck! fireplug0510 Car Audio 1 3rd February 2008 09:00 PM
Logitech z5500 sattelites TB W3-871s. willhub Full Range 21 18th December 2006 07:50 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 09:30 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2